Продукти

Бетонобъркачка

бетонобъркачка
Мобилният преносим циментов бетон смесител може да се обърне над 360 градуса от двете страни, когато работи. Барабанът се върти за смесване и обръща се за изхвърляне.

Характеристика:
1. Мобилен преносим циментов бетон смесител добавя водна помпа за циркулация на водата между резервоара на водата на двигателя и радиатора, което поддържа температурата на водата на двигателя да бъде стабилна.
2. За да премахнете точката на смучене на въздуха отзад отпред, е в състояние да избегне смучене на праха. Ще бъде добре да удължите експлоатационния живот на двигателя.
3. Той има предимствата на компактната структура, по -голяма надеждност, смесване равномерно, голям капацитет, лесна работа, лесно подвижна между обекти и др. Обратната машина за смесване на барабан е широко използвана в строителната площадка, пътна и мостова проекта и много други строежи

GET IN TOUCH

If you have any questions our products or services,feel free to reach out to us.Provide unique experiences for everyone involved with a brand. we’ve got preferential price and best-quality products for you.

*
*
У дома> Продукти> Бетонни машини> Бетонобъркачка

Shandong Nuoman Engineering Machinery Co., Ltd

ЕЛЕКТРОННА ПОЩА : yolanda@nuomanjx.com

ADD. : Business Room of No.7 Commercial and Residential Buliding, West Zhongshan Road, Gulou Subdistrict Office, Yanzhou District, Jining, Shandong China

Copyright © 2024 Shandong Nuoman Engineering Machinery Co., Ltd Всички права запазени.
Ще се свържем с вас незабавно

Попълнете повече информация, така че да може да се свърже с вас по -бързо

Декларация за поверителност: Вашата поверителност е много важна за нас. Нашата компания обещава да не разкрива личната ви информация на всяко разширяване с изричните ви разрешения.

изпращам